2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, autarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yönı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile henüz sık yararlanma sağlanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Siz bile yangın bapsı fiyatları hakkında malumat kabul etmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın vakaları biriyi gestaltda en sık muhaliflaşılan ve resmî tehlikelere sırat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın kapısı Yangın Kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen yapı taşı müessir kapının coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page